"Een team met gouden handen"

- Marie Dumortier

Wie zijn wij?

“Pedicure is meer dan alleen voetverzorging.

Het gaat ook om problemen voorkomen, correct adviseren en zorgen dat ieder zich thuis voelt”

RUTH

Welkom op onze website. Ik ben Ruth, oprichtster van Feet-up. Samen met mijn man Michiel en hond Sunny, wonen we in het huis waar de praktijk gelegen is.

Oorspronkelijk ben ik ergotherapeut. Op het werk miste ik de kans om het heft in eigen handen te nemen. Na een opleiding tot gespecialiseerd voetverzorger (medische pedicure), werd in januari 2022 gespecialiseerde voetverzorging aan huis opgestart. Anderhalf jaar later toverden we een kamer om in een praktijk.

Verder geef ik regelmatig op maandag bewegingsessies aan personen met een beperkte mobiliteit in het lokaal dienstencentrum Egmont te Zottegem.

We hopen je snel te ontmoeten.

Liefs,

Ruth

Marit

Hallo, 

Ik ben Marit, 20 jaar en wonend in Herzele. Wegens de zwangerschap van Ruth neem ik de dienstverlening over. Zowel voor voetverzorgingen in deze praktijk als aan huis, kunnen jullie bij me terecht.

Na mijn opleiding tot zorgkundige raakte ik gefascineerd door gespecialiseerde voetzorg. Nu ik de volledige opleiding afgerond heb, ben ik klaar om mijn kennis en vaardigheden in te zetten om u de beste zorg te bieden. Ik kijk ernaar uit om u te ontmoeten.

Tot binnenkort! 
Marit Arys